Welkom bij SCO trainingen

SCO staat voor Stichting CareerHandling Opleidingen, een werkmaatschappij van CareerHandling BV en is onderdeel van de CH-Group, gespecialiseerd in loopbaan vraagstukken.

 

Gerard Penning, deskundige op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling geeft leiding aan de organisatie en coördineert alle opleidings- en trainingsvragen.

 

Als ervaren manager, loopbaan- en outplacement consultant en gecertificeerd RET-trainer verzorgt Gerard Penning ook zelf opleidingen en trainingen.

 

SCO trainingen biedt onder andere:

 

Trainingen zijn het meest succesvol als ze toegesneden zijn op de eigen praktijksituatie. Daarom levert SCO vooral maatwerk; onze programma's komen tot stand in samenspraak en co-makership met de klant.

 

Naast onze trainingen vormen intervisie, supervisie en coaching, veelal de motor in het ontwikkelproces. We zoeken daarbij doorgaans niet naar oplossingen en antwoorden, maar naar aanleidingen en oorzaken. Preventief in plaats van curatief denken staat centraal. Het gaat niet om goed of fout, maar om de eigen motieven voor het handelen en bewuste keuzes daarin. De deelnemers zijn voor elkaar een spiegel, waarin het eigen handelen zichtbaar wordt. Door reflectie komt men tot plannen, die nieuwe elementen bevatten, welke weer tot nieuwe acties leiden.